, ,

Plățile online cu cardul sunt complet funcționale și operaționale în Comuna Mihai Viteazu!

“Atât ritmul alert, cât și ultimele evenimente generate de epidemia COVID, ne determină să apreciem tot mai mult modalitățile de comunicare și de plată online. Ne-am dorit ca Primăria Comunei Mihai Viteazu să vină în sprijinul dvs. prin implementarea plăților prin intermediul portalului ghiseul.ro a taxelor și impozitelor locale. Într-un timp record, cu sprijinul Consiliului Local și a personalului din cadrul primăriei am reușit să implementăm cu succes și acest obiectiv.
Plățile online cu cardul sunt complet funcționale și operaționale în Comuna Mihai Viteazu !
Mulțumesc încă o dată cu acest prilej tuturor contribuabililor Comunei Mihai Viteazu pentru aportul dvs. la realizarea bugetului, o contribuție deosebit de importantă pentru realizarea obiectivelor propuse și creșterea nivelului de trai în condiții de siguranță și sănătate, pentru toți locuitorii Comunei Mihai Viteazu.”
Primarul Comunei Mihai Viteazu, Zeng Ioan

Începând cu luna august 2020 cetățenii și societățile de pe raza Comunei Mihai Viteazu, pot achita taxele și impozitele locale prin intermediul portalului ghiseul.ro.
Prin realizarea unei conexiuni informatice între sistemul informatic al Biroului de taxe și impozite locale din cadrul Comunei Mihai Viteazu și portalul de plăți ghiseul.ro procedura de plată este mult simplificată și vine în ajutorul întregii comunități.
Toate informațiile legate de obligațiile de plată și plățile către Comuna Mihai Viteazu sunt asociate CNP-ului, respectiv CUI-ului dvs. și se regăsesc în timp real pe platforma ghiseul.ro
Menționăm că, nu există comisioane pentru plata cu cardul efectuate prin intermediul platformei ghiseul.ro
Atât procedura de înscriere cât și procedura de plată sunt complet securizate la cel mai înalt nivel de către Autoritatea pentru Digitalizarea României și Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Pași de urmat pentru plata impozitelor prin ghiseul.ro pentru Persoanele Fizice:

  • Creați un cont de utilizator folosind adresa de e-mail, CNP-ul dvs. și un card bancar
  • Veți primi pe adresa de e-mail un cont și o parolă generate automat
  • În contul dvs. vor fi afișate automat informațiile cu privire la taxele și impozitele locale datorate către Comuna Mihai Viteazu, de asemenea se pot efectua și alte plăți pentru alte tipuri de taxe și amenzi

!Atenție: Conform reglementărilor Sistemului Național Electronic de Plată Online, Persoanele Juridice trebuie să se adreseze Comunei Mihai Viteazu pentru generarea unui cont de utilizator.


Pentru sprijin și suport în efectuarea plăților online, precum și pentru generarea conturilor de utilizator, pentru orice altă informație referitor la taxe și impozite locale ne puteți contacta atât pe mail la adresa impozite@primariamihaiviteazu.ro cât și telefonic la numerele de telefon: 0264.329 101.

anunțuri asemănătoare

Scroll to Top