ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MIHAI VODĂ” apasă aici pentru pagina web

motto: „Educaţia este cel mai de preţ dar pe care îl poate primi omul!” Platon

Școala noastră oferă în condiţii optime asigurarea egalității de șanse în pregătirea elevilor pentru învăţământul liceal și profesional,însuşirea de către elevi a sistemului valorilor culturale, morale şi etice, pentru formarea lor ca buni cetățeni europeni, printr-o comunicare deschisă şi permanentă cu părinții și prin crearea unui climat motivaţional și a unor condiţii favorabile de muncă tuturor angajaților.

Climatul educaţional al şcolii este bazat pe performanţă, competiţie transparentă şi onestă, pe cooperarea şi încurajarea iniţiativei individuale şi a inovaţiei didactice menite să susţină dezvoltarea individuală a fiecărui elev.

Este situată în centrul comunei, pe strada Principală, Nr. 1041 alături de celelalte instituţii importante din Comuna Mihai Viteazu.

Școala Gimnazială „Mihai Vodă”, şcoală cu personalitate juridică are ca structuri:

  • Şcoala cu clasele Pregătitoare-VIII şi Grădiniţa din Mihai Viteazu,
  • Grădiniţa din Cheia
  • Grădiniţa din Corneşti.

În prezent activitatea se desfăşoară în 2 clădiri în comuna Mihai Viteazu. Există un număr de 19 de clase (18 la secţia română şi 1 la secţia maghiară) şi un număr de 179 elevi la ciclul primar şi 164 elevi la ciclul gimnazial, Grădiniţa cu 6 grupe (4 la secţia română program normal, o grupă program prelungit şi o grupă la secţia maghiară) şi un număr de 96 copii. În satul Cheia există o grupă de 13 copii, toţi la secţia română. În satul Corneşti există grupă de 13 copii.

Din păcate numărul de elevi la secţia maghiară scade, iar datorită prestigiului şcolii, care atrage elevi din alte localităţi, numărul elevilor în general rămâne cam acelaşi.

Programul se desfășoară dimineața , între orele 8 și 14 pentru ciclul preșcolar și gimnazial. Ciclul primar va începe  activitatea de la ora 9.

Adresa: Str. Principală, Nr.1041, Com. MIHAI VITEAZU

Telefon: 0264-32 91 03 Fax: 0264-32 91 03 e-mail: scoalamihaivoda@yahoo.com

formularele publicate în această secțiune sunt în format PDF și se pot vizualiza cu Adobe Reader disponibil aici 

Scroll to Top