Asociația Solidarité 35 Roumanie oferă o oportunitate grozavă de servicii civice în Bretania (10 luni de experiență) pentru un tânăr/ă.

Asociația Solidarité 35 Roumanie oferă o oportunitate grozavă de servicii civice în Bretania (10 luni de experiență) pentru un tânăr/ă.
Solidarité 35 Roumanie este o asociație situată în Rennes, Franța, ce are drept obiect de activitate cooperarea socială și culturală dintre Județul Sibiu și Departamentul Ille-et-Vilaine din Franța.
Asociația propune o misiune de promovare a culturii române și de sprijinire a acțiunilor de cooperare franco-română din departamentul Ille-et-Vilaine. Aceasta se va desfășura în Rennes și în împrejurimi pe o perioadă de 10 luni cu începere cel mai devreme în luna Octombrie 2020.
Competențe necesare pentru candidatură:
– Nivel bun de cunoaștere a limbii franceze;
– Cunoașterea și disponibilitatea de a împărtăși și de a transmite diferitele aspecte ale culturii românești și capacitatea de a o transmite într-un mod distractiv.
Acest sistem francez este deschis tinerilor cu vârste între 16 și 25 de ani, extins la 30 de ani tinerilor cu dizabilități, permițându-le să dobândească experiență și abilități profesionale.
Durata misiunii:
10 luni între 1 octombrie 2020 și 31 iulie 2021, sub responsabilitatea tutorelui.
Indemnizație: 473,04 € net / lună
Avantaje suplimentare:
– Trei cursuri scurte sunt susținute de organizatori, inclusiv cele de prim ajutor;
– Solidarité 35 Roumanie va finanța un curs de pregătire la alegerea tânărului de până la 1.000 de euro;
– Cazare este asigurată în Franța de Solidarité 35 România, precum și un bilet de avion între Franța și România la începutul și sfârșitul misiunii și un bilet dus-întors la mijlocul misiunii;
– Toate costurile suportate pentru îndeplinirea misiunii (deplasări, apeluri telefonice, conexiune la internet) sunt acoperite de Solidarité 35 România;
– Posibilitatea transportului public gratuit în Rennes.
Pentru a candida e nevoie de:
-transmiterea unei scrisori de motivație și un Curriculum Vitae la următoarele adrese de email: solidarite35roumanie@free.fr și la: apivs@apivs.ro
Pentru mai multe detalii privind desfășurarea și conținutul misiunii, vă rugăm să consultați fișierul atașat acestui mesaj.

Cu stimă,
Corina-Alexandra GHEORGHE
Șef birou relaţii internaţionale
Asociația Comunelor din România
Str. Argentina, nr. 33, Sector 1, Bucureşti
Cod poştal: 011753
Tel/Fax: +40 21 311 99 69
Mobil: +40 737 000 975
Website: www.acor.ro
E-mail: alexandra_gh@acor.ro

anunțuri asemănătoare

Scroll to Top